2010. augusztus 5., csütörtök

Pink, rózsaszín, magenta

A rózsaszín különböző árnyalatai is jól mutatnak, akár lakásdekorációról, akár bútorokról van szó - persze, az nem árt, ha nem esünk túlzásokba!
Ha egy szoba sarkát finoman nőiesre szeretnénk átalakítani, vagy felújítanánk az előszobát, netán konyhát, fürdőszobát és "rózsaszín" hatást szeretnénk elérni - nos, ez a kiegészítőkön fog múlni és nem a falfestésen!
Ahogy eszünkbe jutott, gyorsan felejtsük is el, hogy a falat rózsaszínűre festjük, mert ehhez elég nehéz lesz dísztárgyakat, bútort találni és hatását tekintve ezeknek a színe fog érvényesülni!



A rózsaszínnek (is) megszámlálhatatlan árnyalata létezik! Ha dísztárgyat készítenénk ezzel a színnel, két lehetőségünk van: vagy megvásároljuk a készre kevert színt, vagy mi magunk állítjuk elő a kívánt árnyalatot.

 A szép rózsaszín kikeverése nem túl nehéz feladat:
fehér + mikuláspiros + cseppenként szürke.
Ez utóbbi hiányában a szín elég nyers lesz, főként a sötétebb árnyalatok! Ne használjunk sárgába hajló pirosat, mert nem azt a színt fogjuk vele kikeverni, amit szeretnénk!
A jól összekevert festéket mindig próbáljuk ki használat előtt! Fessünk vele egy nagyobb téglalapot egy fehér kartonra, és hagyjuk megszáradni - csak így fog kiderülni, hogy erre vágyunk-e.

Nyomtatható minta konyhai dobozokra


A minták otthoni, egyéni felhasználásra szabadon letölthetőek, nyomtathatóak és sokszorosíthatóak. A minta kereskedelmi forgalomba sem nyomtatott, sem elektronikus formában nem hozható!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails